Мъж си би всички ваксини накуп, отлетя на юг

Jul 8, 2021     Дон Асенчо     12841
СТОЛИЦАТА НА СТРАНАТА - Мъж на 42 години от София помоли личната си лекарка да му бие всички ваксини срещу COVID едновременно, разви криле и отлетя към Египет. Иван Ковидков от Люлин даде интервю за Не!Новините от 2000м височина някъде над средиземно море, използвайки чипа на Файзер за сателитен интернет.

"Чувствам се чудесно. Лекарката ми сложи ваксините на Файзер, АстраЗанека и Модерна в едната ръка, руската и китайската ваксини и Джонсън и Джонсън в другата. Страничните ефекти започнаха на следващия ден, когато стомахът ми започна сам да синтезира бира и страшно се напих. Ден по-късно ми пораснаха крилете."

Иван решил да отлети за Египет защото има състудент там, а с крилете не трябвало да плаща за самолетни билети. Използвал чипа на Файзер за достъп до GPS.
"Храня се основно с мушички. На всеки две секунди издавам ултразвуков писък, който се отразява от мушичките и ушите ми го долавят. Един вид сонар."

Иван сподели още, че чипът на модерна му бил любимият, защото му позволявал да прожектира филми директно върху ретината си.

"Съжалявам само за китайската ваксина, защото докато спя, ми се пускат патриотични китайски песни. Руската е ок, чрез нея Путин веднъж дневно разказва виц за САЩ и аз хубавичко се смея."

Иван се надява, че след вторите дози на ваксините задникът му ще се превърне в ракетен двигател и ще може да стигне луната.

"Човек трябва да мечтае." - каза той, след което се гмурна в морето за да изпробва хрилете, които му пораснаха по време на интервюто.

Бихте ли си люснали вси ваксини?

Избери отговор!
Край