Контрабандата, ваксините, безбожието - причините за слабия туристически сезон

Aug 18, 2015     zhelyo     5052
ПРАВИТЕЛСТВОТО - На заседание на Министерски съвет правителството излезе с декларация, обясняваща причините за слабия туристически сезон.


Ето текст:
 
До родната и международната общественост,

Ние, правителството на България, сме разочаровани от слабия интерес на чужденците към родните летни курорти. Изляхме бетон като за половин Китай, дресирахме най-привлекателните викачи, хотелското обслужване беше лицето на нашата китна страна, но туристи - йок.
Разбираме, че на руснаците Татко им е забранил да излизат. Разбираме, че европейците нямат пари и не им се дават по 50 евро за 5 километра с такси. Разбираме и че все още у нас има хора, ходещи на море, готови да акат в дупки, вместо да идат на олинклузив и да акат в по-скъпи дупки. Разбираме, че може и да ни завиждат за магистралите, за растежа, за историческия багаж и чужденците да не искат да им се напомня колко сме по-напред.

Но!

Факт е, че контрабандата гони туристите и ни лишава от милиарди приходи. Не знаем точно как, но ще дадем някакви пари да се направи кампания и да се разясни.

Факт е, че ваксините не пречат на летуването по Черноморието да се овенчава с диария. Тогава за какво са ваксините? Само набиваме народни пари!

Факт е, че имаме чудодейна жива вода, икони, които сбъдват желания, предсказания на Ванга и т.н. Но у нас все се намират безбожници, които да подлеят вода на туристическия сезон с антихристки подмятания, действия и манипулации. Догодина наемаме пловдивския митрополит Николай да осигури доста по-силен сезон с Божията сила.
Да живее българският туризъм, да живее бетона, да живее родата на Данчо Ментата и другите! Амин!zhelyo

Е, чужденци, кво не идвате, бе?

Избери отговор!
Край