10 Не!Съвета: Как да откажем жена си от излишния ѝ ентусиазъм за неща

Jun 22, 2015     zhelyo     9432
Следният текст е само за мъже и в никакъв случай за жени. Ако сте жена, има жена наоколо или друг вариант пъклените ни съвети да попаднат на жени, не четете този текст и се престорете на нехаещ.


Ето как да скършим излишния ентусиазъм на брачната си половинка, понеже сме мъж и като такъв е редно да ни мързи за повечето неща, които не са гледане на мач, пиене на бира и събиране на мъхче от пъпа.


1. Ако иска да ви води на балет или художествена гимнастика, предложете да видите първо в youtube за какво става въпрос. Отделете 10-ина минути, разцъквайки няколко клипчета, кажете, че е еднотипно и щом сте ги видели, все едно сте видели всичко и няма как да ви изненада.
2. Ако иска да ходите на кино за романтична драма или комедия, пуснете трейлъра в youtube. После отсъдете какво ще стане в целия филм, как накрая или някой ще умре, или ще има щастлив край, и то като е ясно, няма смисъл да харчите пари да го гледате.

3. Ако иска да ходите на мол за дрехи и обувки, пуснете клипчета със сладки котки в youtube. След третото ще е забравила, че е предложила  ходене на мол.

4. Ако иска да прекарате време с нейни скучни за вас приятели, потърсете в redtube клипче с някое момиче, което леко прилича на някоя от приятелките ѝ. Обяснете, че това е любимата ви порноактриса и винаги като видите приятелката ѝ, се сещате за нея. Няма да иска повече да я погледне.

5. Ако иска да отидете на екскурзия до нещо нехигиенично като Индия, отворете Google Earth Street View. Кажете, че само така нямате нужда от 8 ваксини, диария, мусони, жеги, прах и откраднати лични вещи.

6. Ако изяви желание за нещо екстремно като бънджи скокове и т.н., потърсете в youtube клипове с инциденти от съответниия екстремен спорт. По възможност с жертви и осакатяване. Покажете ѝ и си гарантирайте лежерен уикенд.
7. Ако иска да кандидатства за работно място, разкрито във фирмата, в която работите ѝ кажете, че в офиса е забранен достъпът до facebook. И всичките ви колеги имат любима порноактриса в redtube, която много прилича на жена ви и не бихте искали да е всеки ден в офиса с тях.

8. Ако поиска да ядете здравословно и да избягвате храни, за които е чела в Интернет, че причиняват рак, купете 50 шоколада. Обяснете, че са пълни със захар, а захар е срещу уроки, а от уроки се хваща всъщност рак. Да ви е сладко!

9. Ако иска да гледате цял ден youtube, redtube, google earth и да нагъвате шоколад, вземете да направите малко секс. Да не надебелеете повече. И я обичайте.

10. Прегърнете я уютно. Няма да ви кара да правите нищо и ще може да ви мързи на спокойствие.

Сработи ли?

Избери отговор!
Край