Неграмотник, който пише мръсотии на непознати жени в соцмрежите, се оказа подходящ за дългосрочна връзка

Dec 23, 2022     zhelyo     4992
В ПАПКА СПАМ - Човек, който пише цинично на непознати жени какво би правил с тях, се оказа стабилен пич, който може да осигурява това, от което една от адресатките му копнее във връзка.

Въпреки че пише на десетки дами всеки ден, често за да ги кани да се видят на кафе, въпреки че профилната му снимка е мотор, той не е просто абсурден комплексиран персонаж, избиващ потисканията в живия живот във виртуална среда.

Оказва се, че за неграмотния крийпар е съвестен в работата си, чистоплътен, изслушва чуждите нужди, грижовен е, без да е натрапчив и родителите му не са първи братовчеди, от което следва, че може би ще бъде ОК баща.
"Този тотално може да ми е гадже. Не вярвах, след като принципно игнорирам по 6 дикпика на ден от подобни" - споделя жената, за която може би е създаден оскъдният Дон Жуан.

"Жалко, че не съм му отговорила и само за час е ускорил от "hei kote kak si" до "za kakva se mislish kurvo". Изпуснах шанса на живота си" - вайка се ползвателката на онлайн пространството си за споделяне на мултимедия и мисли.

Малки котета, такива пишат ли ви?

Избери отговор!
Край