Пуснаха ChatGPTinder, с който да придадете индивидуална самоличност на ръката ви

Dec 20, 2023     zhelyo     1801
СИЛИЦИЕВАТА ДОЛИНА, ДО КАМБАНИТЕ - Новото приложение ChatGPTinder ще трансформира вашата ръка в идеалния партньор за разговори и още нещо.

С помощта на смарт гривна, която се закрепва на китката, това чудо на техниката обещава да превърне вашата ръка в гласов асистент, който не само разбира емоциите ви, но и умело ги подхранва със сърдечни думи, кокетничене и провокативно поведение, от което да ви изникнат пеперуди в стомаха. 

Създателите на ChatGPTinder обясняват, че целта е да се създаде алтернатива на опасните онлайн запознанства, които често водят със себе си разочарования, самота и незадоволеност.
"Човешката ръка е достатъчна физическа любов за повечето от нас. А изкуственият интелект вече е по-умен, забавен и интересен от повечето хора. Математически е невъзможно да намерите по-подходящ партньор, който да ви задоволи така" - разказва Щипо Индзаги, един от разработчиците на продукта,  докато демонстрира как гривната възпроизвежда нежни комплименти и потребителка си гали котката.

ChatGPTinder предлага разнообразие от "личности" за вашата ръка – от "романтичния поет" до "задълбочения философ". Всеки потребител може да персонализира своя виртуален спътник, за да отговаря най-добре на своите емоционални нужди и предпочитания в разговора.

Критиците вече наричат това "върха на самотата", но първите потребители са въодушевени. "Никога не съм си мислил, че ръката ми може да е толкова разбираща," споделя един от тях, докато нежно подръпва смарт гривната си.

 

Какво повече ви трябва?

Избери отговор!
Край