Седмичен не!хороскоп: 27.01 - 02.02

Jan 27, 2020     beasta     4805
Овен - Като човек с липса на обоняние, за първи път се радвате, че имате този дефект и не можете да помиришете отровата навън.

  Телец - Започвате активно да ходите с маска навсякъде навън, както и в градския транспорт, но не защото ви е страх от грип, а защото сте грозновати и не искате хората да ви се подиграват.

  Близнаци - Заподозряват ви, че сте руски шпионин, защото не е нормално в сряда по обед да миришете толкова силно на водка.
  Рак - Събуждате се като собственик на замираща лотарията с билетчета, което значи, че или сте клошар, на когото приписват фирми, или сте самия Васил Божков, което ако е така - плати си данъците, господине.

  Лъв - Мними държавни служители ви убеждават да кандидатствате за виза за Америка, като ако ви одобрят, да не заминавате натам, щото тука ще остане хептен лош материал.

  Дева - За да има шанс детето ви за класиране в детска градина, убеждавате майките от квартала, че собствениците на ЦДГ-то са норвежци и най-вероятно ще им отвлекат децата.

  Везни - Взимайки предвид кризата с водата в някои от населените места в страната, започвате да практикувате уринотерапия, за да оцелеете, ако ви застигне и вас безводие.

  Скорпион - Вдигате на непознат номер, а отсреща мъж с арабски акцент ви пита “Яха биби, ти ли си поръчал дюнер за вкъщи?”.
  Стрелец - Страх ви е от новия китайски коронавирус, но знаете, че ще се успокоите, когато излезе Коронавирус кючек, който да смекчи страха, както стана с птичия вирус.

  Козирог - Взимате си отпуск в сряда, за да се подготвите подобаващо за Трифон Зарезан, който възнамерявате да празнувате от 1-ви до 14-ти февруари.

  Водолей - Питате в български форум как да се справите с определен проблем, а вместо адекватен отговор, получавате неграмотен хейт и си давате сметка, че мозъците на страната или са изтекли, или не висят по форумите.


Риби - Празнувате Китайската Нова Година с посещение в Илиенци и покупка на ново зимно палто за по-малко от 30 лева.

Може ли да има Бог, ако има и понеделник?

Избери отговор!
Край