Седмичен не!хороскоп: 27.07 - 02.08

Jul 27, 2020     beasta     3653
Овен - Гледате си снимки от детските години, когато не само че бяхте по-млади, ами и имахте повече пари, защото не бяхте задлъжнели толкова.

  Телец - Събуждате се в спалнята на Борисов и не знаете дали да се радвате, че чекмеджето ви е на една ръка разстояние или да тъжите, предполагайки какво са направили с вас.

  Близнаци - Стигате до обиди и бой заради бордова игра, с което разбивате твърдението, че този тип игри са мудни и скучни.
  Рак - Надявате се протестите да продължат малко повече, за да имате хубаво оправдание защо всяка вечер сте навън с приятели.

  Лъв - Връщате се от отпуска малко по-изморени отколкото заминахте, но така е, никой не ви е карал да ходите с деца на море.

  Дева - Наводнението, което ще предизвикате с пералнята си, ще е най-близкото до море, което ще видите тази година.

  Везни - Приготвяте домашен сладолед за цялото семейство, след което ви молят любезно ако може да си намерите друго семейство, на което да правите гадни домашни неща.

  Скорпион - Не сте сигурни дали не предпочитате два дни затвор отколкото още един детски рожден ден.
  Стрелец - Обещавате, че на следващите избори ще гласувате по съвест, но обявявате, че тя не струва скъпо и в крайна сметка ще е кой каквото даде.

  Козирог - Избягвате да си купувате пъпеш, защото прилича на плешивата ви глава и ви е срам.

  Водолей - Чудите се дали има вариант да отидете в Западна Европа и заради вируса да се наложи да останете там, но не като берач на ягоди, ако може.


Риби - Единственият тен, който ще хванете тази година, ще бъде заради ходенето ви до детската площадка в най-голямата жега.

Каква зодия са тазгодишните протести?

Избери отговор!
Край