Седмичен не!хороскоп: 19.07 - 25.07

Jul 19, 2021     beasta     4111
Овен - Лъжете жена си, че почивката ви се отменя, защото ви пращат спешно в командировка, а всъщност заминавате сам в запазения хотел, за да ви отпочине малко главата.

  Телец - Тъгувате, че Николай Василев няма да е премиер, защото детето ви тъкмо започна да чете Хари Потър и щеше да му е интересно да го види пораснал.

  Близнаци - Ако не друго, одобрявате, че представителите на ИТН правят носенето на ризи с къс ръкав окей, защото все пак е жега. 
  Рак - Лято е, нормално е да сте в по-превъзбудено настроение, за съжаление, в обект на вашите ласки ще се превърне пъпеш, на който пробивате дупка, за да се задоволите. 

  Лъв - Нямате търпение да започнат Олимпийски игри и то не за друго, ами за да има на какво да залагате пари.

  Дева - Казвате на шефа си, че ще работите от плажа, но не предвиждате, че лаптопът ви няма да понесе толкова песъчинки в дълбините си и всъщност сте в отпуск.

  Везни - Убедени сте, че лятото Ковид изчезва, защото, също като вас, и него в жегата го мързи да съществува.

  Скорпион - С носталгия се сещате за летата, когато бяхте ученици и по цял ден трябваше да четете скучни книги, за разлика от сега, когато превъртате свръхинтелигентни инстаграм сторита.
 

Стрелец - Нарочно не се качвате на джет, докато сте на море, защото сте сигурни, че ще му дадете яко газ и повече никога няма да се върнете при семейството си.

  Козирог - Не се интересувате от никакви космически пътувания, вие ще сте доволни да направят билетчетата за градския в София за време, а не за превозно средство. 

  Водолей - Признавате, че е невъзможно да ядете варена царевица с големи зърна и да не си мислите за тези на Памела Андерсен, когато беше млада.


Риби - Почти се мотивирате да отслабнете, но си давате сметка, че в този живот освен храненето, вече няма нищо, което да ви носи удоволствие.

Ще ни направят ли правителство?

Избери отговор!
Край