Седмичен не!хороскоп: 14.09 - 20.07

Sep 14, 2020     beasta     3774
Овен - Организирате моминско парти, което включва само морално приемливи и полезни неща като правенето на лютеница и друга зимнина.

  Телец - Избират ви за председател на БСП, защото имитирате прекрасно истерична жена, която пита “кой ще ни даде париииии”.

  Близнаци - Като ви питат какво има за десерт, в следващите три-четири месеца отговорът ще е грозде, защото така и така сте купили 300 кила за вино, без да имате време и познания да го правите.
  Рак - Надявате се времето да застудее малко, за да може да разредите вземането на душ и да си влезете във вашата си програма от само 2-3 пъти седмично.

  Лъв - Осъзнавате напълно, че прахосмукачкатa ви робот чисти далеч по-бавно и неефективно от вас, но мързелът си е мързел, а и като бучи толкова време, не чувате съседите.

  Дева - За рождения си ден получавате подарък чушкопек, който ще се превърне в най-използвания ви електроуред, ако изключим масажора, който използвате като вибратор.

  Везни - Ще искате да се подмладите, като опитате от забавлението на тийнейджърите днешно време - евтина енергийна напитка и цигари, докато не ви прилошее.

  Скорпион - Празнувате първия учебен ден с литър водка на гладно, защото след него няма нужда да сте по цял ден заедно с дивото си потомство.
  Стрелец - Крадете от тоалетната хартия в офиса, но не за да я ползвате по предназначение, а защото ви трябва хубава шкурка за ремонта вкъщи.

  Козирог - Виждате се с приятел, на когото сте обещали да се видите преди 10-на години и то не за друго, а за да докажете, че си държите на обещанията.

  Водолей - За пореден път няма да успеете да се напиете на сватба, заради изобилието от храна, но така или иначе ще повърнете, което го прави същото.


Риби - Започвате да казвате какво сте сготвили на английски, за да звучи малко по-изискано и да отнеме внимание от вкуса, който по принцип си липсва.

Каква зодия са първолаците?

Избери отговор!
Край