Седмичен не!хороскоп: 02.07 - 08.07

Jul 2, 2018     beasta     4215
Овен - Пускате си брадичка като на Кристиано Роналдо, само че при вас не седи добре заради двойната гуша.

Телец - Предлагате победителя в Световното да се избира чрез гласуване със СМС-и като Евровизия, но се притеснявате, че ще трябва да пратим Поли Генова да ни представлява, ако пак искаме да сме 4-ти в света.

Близнаци - Пускате си новата песен на Гери-Никол и изпадате в кома, събуждането от която ще настъпи, когато съвременната българската музика стане приятна за слушане, демек никога.
Рак - Преговаряте с работодателя си да ви даде още отпуск, защото миналата седмица времето беше гадно, в резултат на което не сте си починали като хората, а само сте се депресирали.

Лъв - Монтирате камери вкъщи, за да може да използвате ВАР системата всеки път, когато жена ви ви обвини, че сте казали или направили нещо нередно.

Дева - Почивката ви на морето ще е провалена след като си забравяте банския, но пък за сметка на това всички други летовници ще могат да си починат без страховити гледки.

Везни - По невнимание вместо сода бикарбонат приемате натрий с пълна чаша вода и избухвате от кеф.

Скорпион - Докато се опитвате да си изберете подходящи плочки за банята, се сещате, че ще е по-добре са тъмни и да не лъщят, за да не отразяват чепатото ви голо тяло.
Стрелец - Точно по време на най-интересния мач пререзявате кабелите за интернет и телевизия в блока, за да може да си върнете на всичките съседи, задето не искат да плащат за ремонт на покрива.

Козирог - Прекалявате с пиенето на бира и  яденето на диня, което води до 52 часово уриниране без прекъсване.

Водолей - Вживявате се в ролята на Пабло Ескобар, но засега го докарвате само на шкембе и къдрава прическа.

Риби - Избягвате да носите сини дрехи, защото с вашия ръст, много лесно биха ви объркали за смърф.
 

Каква зодия сме без европредседателство на главата?

Избери отговор!
Край