Седмичен не!хороскоп: 13.01 - 19.01

Jan 13, 2020     beasta     3811
Овен - Правите се на Грета Тъндърбърд и стачкувате, не ходейки на работа, докато не се разреши проблема с глобалното затопляне или поне водата на Перник.

  Телец - Започвате да кихате и подсмърчате веднага, щом се качите в метрото, за да може хората да се отдръпнат от вас и да си се возите на спокойствие.

  Близнаци - Годината едва е започнала, а вие ще нарушите и последното новогодишно обещание, което дадохте - това, в което си обещахте да не пипате руска салата поне половин година.
  Рак - Опитвате се да направите нещо, което ще ви вкара в ареста поне за 72 часа, защото не ви се занимава да готвите, а там със сигурност ще ви дадат кроасан и вода.

  Лъв - Пишете на кралица Елизабет II дали можете да се нанесете в двореца на мястото на тая разпоретина Меган Маркъл.

  Дева - Подписвате документи без да гледате и неусетно се оказвате женени, собственик на фалирало дружество и с ново име - Теменуж.

  Везни - Понеже обещахте на детето си да направите снежен човек, а пък навън няма сняг, ще ви се наложи да се охарчите за алтернативни материали като брашно или кокаин. 

  Скорпион - Предприемате действие, след като изчислявате, че ще плащате далеч по-малък данък на общината, ако смените автомобила си с еквивалентния брой коне и техните сили.
  Стрелец - Ще ви се да започнете да ходите на лов, но това, че приличате повече на диво прасе, отколкото на ловец, ви притеснява значително. 

  Козирог - Пресмятате, че ако сега си купите къща, някъде около 2085-та година ще направите последната вноска по нея и ще бъде изцяло ваша.

  Водолей - Ще ви се да посетите концерт на любимата ви група, но за съжаление не е позволено да се пуска силно музика в старческия дом.


Риби - Започвате нова диета с цел да промените фигурата си, в края на седмицата наистина ще има промяна и ще сте 2 кила отгоре.

Каква зодия е липсващият сняг?

Избери отговор!
Край