Седмичен не!хороскоп: 05.03 - 11.03

Mar 5, 2018     beasta     2792
Работната седмица ще е кратка, но това не значи, че няма да пропилеете и нея с лентяйството си. Ето ви бъдеще:

Овен - За 8-ми март изненадвате жена си с новината, че вече няма да я тормозите толкова, защото сте си намерили любовница и не очаквате от нея нещо повече от това да ви шие чорапите.

Телец - Съвсем неочаквано се събуждате като бюти блогър номер 137 в страната, което звучи далеч по-хубаво, отколкото всъщност е.
Близнаци - Опитвате се да обясните на по-младите от вас, че пушенето на наргиле е приемливо, само ако са в пенсионна възраст и се намират някъде в арабския свят, останалото е криворазбран тестис.

Рак - Попадате в нестандартна ситуация, в която няма от кого да измуфтите цигари и ви се налага за първи път от десетилетие насам да си купите.

Лъв - Маскирате се като електроразпределително дружество и се надявате най-богатите мъже в държавата да се скарат за вас.

Дева - Надявате се, че снегът ще сте стопи бързо, за да можете да се сетите къде сте паркирали преди да натрупа.

Везни - Местите си всички мартеници от ръцете на краката, за да може да продължат да ви носят здраве, но да не ви пречат във всекидневието.
Скорпион - Радвате се, че почивните дни свършиха, защото сте само на 400 милиграма от това пак да станете екстра дебели.

Стрелец - Стартирате бизнес за продажба на канута, защото се досещате какво ще причини разтопяването на снега в държава като нашата.

Козирог - Отказвате да се подстрижете, защото е месец март, а според някой през март се подстригват само магаретата.

Водолей - Горчиво съжалявате, че не се казвате Евдокия, иначе щяхте да празнувате имен ден.

Риби - Изнасяте публична лекция на тема “Защо да не говорим пред публика, когато няма какво да кажем”, която жъне грандиозен успех най-вече заради това, че няма какво да кажете, но говорите пред публика.

Това ли ще е седмицата, когато най-после ще приключи всичко?

Избери отговор!
Край