Седмичен не!хороскоп: 31.08 - 06.09

Aug 31, 2015     zhelyo     6540
Идва нов месец, вие ще качите поне 2-3 кила, ще ви отеснеят любимите дрехи и въобще такива работи, дето ви ядосват и ви е яд на самите вас си. Вижте какво друго:


Овен - В края на лятото се чувствате като в края на живота си - изморени, разорени и безперспективни.


Телец - Обмисляте дали да емигрирате в друга страна в името на по-доброто бъдеще, но липсата на шкембе-чорба и домашна ракия там ви демотивира.
Близнаци - Прибирате се от двуседмична командировка, а съседите ви пеят охлю-бохлю покажи си рогцата.


Рак - Хрумва ви, че след като се пекохте цяло лято и не сте хванали никакъв тен, то най-вероятно е крайно време да се епилирате.


Лъв - Тъкмо да подновите тренировки в кварталния фитнес и те вземат,  че отворят сладкарница на негово място, съдба.


Дева - Заминавате в чужбина с огромни очаквания и много пари, връщате се с малко впечатления и никакви пари.


Везни - Разхождайки се навън, поне дузина хора ще си помислят, че сте уличен музикант, на когото са му откраднали гадулката и мечката.
Скорпион - Осъзнавате, че в студентските си години пак сте живели в мизерия, но поне сте имали хлебарки, а сега нямате нищо.


Стрелец -  Ходите на китайски ресторант само за да питате дали имат шопска салата и мусака, да им отмъстите задето ние се топим като нация, пък те чупят статистиките.


Козирог - Чудите се дали да се запишете на фотографски курс или на уроци по китара, в крайна сметка няма значение, защото с тази външност ще си останете девствени.


Водолей - Вие нямате коса, пък камо ли бъдеще.


Риби - Връщайки се от къмпинг ще оцените красотата на течещата топла вода, както и на това да нямате пясък навсякъде по най-интимните си части.
beasta
 

Защо човек се поти около ануса, когато седи просто ей така?

Избери отговор!
Край