Седмичен не!хороскоп: 06.04 - 12.04

Apr 6, 2015     zhelyo     5538
Това е най-подходящата седмица за есктремни и неразумни решения, тъй като дори и да умрете, има голям шанс да възкръснете в неделя. Други тайни от бъдещето само в не!хороскопа:

Овен - Обяснявате на баба си и дядо си, че козунак вече викате на марихуаната и ако може да измислят друга дума за този сладкиш, че иначе се бъркате.


Телец - Ритате произволен румънски гражданин в бъбреците, за да си отмъстите за своеволията на Моци по родните футболни терени.
Близнаци - Толкова харесвате сръбска скара, че пишете SMS до Цветан Василев да се размените с него, предлагайки му гарсониерата си в Дружба.


Рак - Нямате търпение да дойде петък и да си идете на село, където да обясните на всички, че трябва да седят отдясно на ескалаторите.


Лъв - Отивате на йога облечени само в долно бельо, дори медитацията в края на практиката не помага на никой от групата ви и всички сънуват кошмари.


Дева - Поставяте си за цел до края на годината да научите разликата между брюкселско зеле, карфиол, броколи и шнауцер.


Везни - Купувате си обувки без токчета, измисляте си мъжко име и хората започват да гледат на вас почти като на нормален човек.
Скорпион - Чудите се дали да си платите телефона или за същите пари да си купите тунингована Лада, с която да гъзареете в квартала.


Стрелец - По невнимание си боядисвате яйцата в синьо, в спешното отказват да ви приемат, понеже това е традиция и трябва да се спазва.


Козирог - Вдъхновени от развитието на метрото в София, започвате изкопни дейности в средата на хола си с идеята следващата спирка да е направо там.


Водолей - Припомняте си далечните ученически години след като по-силни от вас ви набиват и ви взимат парите за закуска.


Риби - Скептични сте дали е Великден, след като и този уикенд ще спите по 5 часа на денонощие.
beasta

Коя зодия има най-висок интелект?

Избери отговор!
Край