Седмичен не!хороскоп: 12.12 - 18.12

Dec 12, 2016     zhelyo     5712
Снега си отиде, защото му омръзна да ви гледа кривата физиономия, ето, че и вие свършихте нещо полезно, браво! Вижте си бъдещето, неверници:


Овен - Пишете мейл на шефа си, че заради предстоящите празници, тази седмица ще пропуснете ходенето на работа, той ви отвръща, че можете направо никога повече да не идвате, понеже и без това сте некадърници.
 
Телец - По съвет на Гала започвате да пиете по чаша урина ден, което е на половина на това, което си пиехте преди това да стане популярно.
 
Близнаци - Отсега сте решили, че за Коледа ще подарявате само изтъркани и непечеливши лотарийни билетчета, идеята е, че хората ще разберат колко сте жалки и ще ви съжалят с по 20 лева.
 
Рак -  Ядосвате се, че коледните базари не искат бидона ви с миналогодишно зеле, а се страхувате, че ще развалите празниците на целия ви блок, тъй като от изпаренията в мазата ви всички изтрезняват мигновено..
 
Лъв - Започвате отсега с новогодишните обещания, за да може да се провалите, още преди да е дошла и по този начин да избегнете клишетата.
 
Дева -  Цяла седмица децата ще ви се радват, че приличате на елена Рудолф заради червения нос, а на вас сърце не ви дава да си признаете, че при вас е от алкохолизъм.
 
Везни - Цяла седмица подслушвате децата си, надявайки се малките лайненца да не слушат Гери-Никол, щото в противен случай ще ги пратите роби в Китай, да се научат на ценности.
 
Скорпион - Чудите се как е възможно планетата ни да има толкова безкрайно красиви кътчета, а вие точно в Люлин да се озовете.
 
Стрелец -  Радвате се, че миналата година не изхвърлихте елхата, щото ето, то пак си дойде време за нея, какво като е изсъхнала.
 
Козирог - Чудите се дали, ако баща ви беше Тони Стораро, щяхте да пропеете от радост или да се пропиете от мъка.
 
Водолей - По-добре тази седмица не излизайте, каквито сте кьопави в краката, най-много да паднете някъде и от мъгли и сажди във въздуха никой да не ви види и помогне..
 
Риби - Ако се съди по коледния ви календар с шоколадчета, 2017-та отдавна е свършила и въобще декември се е изнизал за 3 дни.


beastafk

Защо няма по-така празници тая седмица?

Избери отговор!
Край