Седмичен не!хороскоп: 17.07 - 23.07

Jul 17, 2017     zhelyo     3791
Слънце грее, дъжд вали.... но на вас не ви пука, понеже бъдещето ви е няма да е изненада, ето го:


Овен - Чудите се как да откраднете от клиентите на Наталия Кобилкина, макар че едва ли ще е трудно предвид техния умствен капацитет.

Телец - Разбирате фразата, че “морето не е до колене”, с това, че при вашия ръст още с първата крачка и ви е до кръста.
Близнаци - Убеждавате половинката си, че лятото не е подходящо нито за почивка на морето, нито за дълго отлагания ремонт вкъщи, понеже това струва пари, а пък вас ви мързи и сте бедни, най-вече последното.

Рак - Успокоявате се, че едно време се провалихте с медицината и не станахте доктор с това, че в България това е една от професиите, в която се яде най-много бой от недоволни клиенти.

Лъв - Разбирате, че сте стигнали период, в който за да си оправите живота, ще трябва да се захванете или с програмиране, или с джебчийство.

Дева - Поръчвате си 3D-принтирана фигура с вашия образ в размер 1:1, за да видите дали въобще някой ще забележи разликата, но с вашата професия и способности - едва ли.

Везни - Детската ви мечта да си имате кон ще се сбъдне донякъде, като това ще стане под формата на това да си намерите гадже, приличащо на Сара Джесика Паркър.
Скорпион - Предлагате да купите паметника пред НДК, за да си го сложите в двора и да събирате такса от 5 лева за всеки, който милее по него и иска да го види отново.

Стрелец -  Изчислявате, че парите, които сте дали до момента за цигари, стигат за двустаен апартамент в нелош квартал на София.

Козирог - Пишете във фейсбук на Дженифър Лопез, за да я питате след като се е налудувала, дали е склонна на по-улегнал живот, с вас, в Тутракан.

Водолей - С носталгия ще се сетите за студентските си години и то не заради младостта, а заради възможността да се храните с 3 степенно меню, макар и в стол, за сумата от лев и 90 стотинки.

Риби - Сядате пред компютъра с кредитна карта в ръка и твърдото желание да обиколите света, купувайки си билет до възможно най-далечното място, балансът по сметката ви обаче позволява само еднопосочно пътуване до Ихтиман.
beasta

Зимата дойде ли?

Избери отговор!
Край