Годишен не!хороскоп - 2019

Dec 24, 2018     beasta     6814
Овен -  Очаква ви поне половин година, изпълнена със стрес и напрежение, както психическо, така и стомашно. За да не бъде всичко така едностранно и негативно, си струва да се спомене, че през останалата половина от годината ще ви мъчи запек и неспиращо хълцане. Ако спрете да се храните с боклуци, може и да подобрите общото си състояние, но не и да се отървете от излишните килограми.

Телец - Ще се прочуете като най-добрия осолител на сланина в Югоизточна Европа, което ще ви създаде много приятелства с ценители на алкохола като вас, но и ще ви създаде ангажимент всеки месец да угаждате на хранителните прищявки на различни досадници. За да се отървете от тази несгода, ще трябва да приготвите отвара с нокът от костенурка и да направите заклинание на старгогръцки с русенски диалект.  

Близнаци - Годината ви ще бъде белязана от скандали, които сами ще си вдигате и сами ще разрешавате, но едва след половин килограм ракия. В личен план всичко ще е под контрол, доколкото такива думи могат да се използват за човек, живеещ на ръба на нервната криза с побеляла от яд коса. Ако си вземете котка за успокоение, ще се ядосвате още повече, заради пренебрежителното ѝ отношение към вас.
Рак - Цяла година ще тренирате, но накрая с голямо разочарованите ще разберете, че мелодичното изпускане на газове не е признато за официален спорт и всичките ви тренировки са били напразни. За да компенсирате липсата на други качества, ще трябва да научите и други интересни трикове, като препоръчително е за тях да не използвате отделителната си система.  

Лъв - Ще ви хрумне, че е хубаво да се предпазите от всички лоши емоции и негативни хора, като за целта ще се затворите вкъщи и няма да излизате цяла година. Този план ще пропадне в момента, в който установите, че не е много екологично да си изхвърляте боклука през прозореца и то не за друго, ами защото найлоновите торбички ще седят милиони години в двора на блока преди да се разпаднат.  

Дева - Ще смените професионалното си поприще и най-накрая ще се захването с нещо, което ви приляга повече и нещо в което сте най-добри, а именно добрата стара безработица. За да се изхранвате все пак ще се наложи да прибегнете към отчаяни действия като това да отидете на лов и да разберете, че всъщност ще ви е далеч по-лесно да сте вегани и да се храните с листа от дърветата.

Везни - Тази година вече ще намерите себе си, но не на пътешествието до Индия, което ще предприемете с тази цел, и което ще доведе единствено до оценяване на тоалетната хартия като божествен аксесоар. Ще откриете себе си в отражението на порцелана на тоалетната чиния, която ще прегръщате, заради пиянски повръщания и то по-често отколкото прегръщате близките си хора.

Скорпион - Ще се влюбите в представител на същия пол, като той дори няма да бъде от човешката раса, ами най-вероятно ще е от животинското царство, може би нерез. Това ще ви даде надежда, че не всичко е изгубено и има надежда да се задомите и вие. Семейството ви е против, но пък децата ще се зарадват, че най-накрая ще си имат домашен любимец, пък бил той и прасе.
Стрелец - Годината ви ще бъде белязана от взимането на много бърз кредит и много бавното му връщане, с малко повече усилие ще успеете да го предадете и на правнуците си.  Други разумни решения, които ще направите през годината, ще бъдат екскурзия до Южен Судан и опит да помирите хората там, както и всекидневно купуване на лотарийни билети с цел бърза печалба.

Козирог - Най-накрая ще се сдобиете със собствено жилище, като уловката е, че то няма да е апартамент в скъп квартал, а няколко ламарини, подпрени една до друга и омотани с найлон. Хубавото е, че ще си е вашето нещо и ще е малко по-здраво от модерното строителство. Неприятната новина е, че ще трябва да го споделяте с други бездомни хора и животни, които си харесат същата постройка.

Водолей - Ще направите експеримент да изкарате 360 дни без храна, като в останалите 5 ще се опитате да се храните със слънчева енергия. За съжаление времето в тези дни ще се окаже облачно и ще ви се наложи да се замразите във фризер, докато човечеството не открие как да се справя с ненормалници като вас, които са решили на всяка цена да си навредят. В една паралелна вселената ставате веган и почти никой не ви мрази.

Риби - Усмивката ви няма да слезе от лицето и то не заради кой знае какво щастие, ами защото космите на подмишницата ви ще растат буйно и гъделичкащо. Всичко това ще бъде на фона na леката изгърбеност, която ще придобиете, заради забития поглед в земята и вниманието да не се пребиете някъде по пътя за пенсионерския клуб, където ходите, защото усещате, че хората са на вашия акъл.

Каква ще е следващата година?

Избери отговор!
Край