Русия иска подкрепа от Китай: Украйна и САЩ били пратили прилепа в Ухан

Mar 18, 2022     zhelyo     5329
В САМОЛЕТА НАД НОВОСИБИРСК - Руският външен министър Сергей Лавров носи скрийншоти от сайтовете на американското посолство в Украйна и няколко снимки на лаборатории, за да ги покаже в Пекин.

Едно от доказателствата е, че американците са ползвали специализираната операция по денацификация на Украйна като повод да не излъчат филма за Батман в Русия, където се доказвал афинитетът на тайните служби в САЩ към експерименти с прилепи и превръщането им в опасно оръжие.

"Със сигурност те са направили прилепа, дето през есента на 2019 година го изяде онзи човек в Ухан. Всички знаем какво стана после и как ви наклеветиха" - готов е да разкаже пред китайските си приятели пратеникът на Кремъл.
Очаква се Китай много да се ядоса от разкритията и да пусне бомби над цялото НАТО, а също така да вземе парите на Запада и да не прати всичките вибратори и флешлайтове, които са били вече платени.

Български симпатизанти на Путин, които отричат вируса и ваксините, както и руските симпатизанти на Путин, които обожават ваксините и локдауните, си отдъхнаха - каквото и да е станало, е измислено от САЩ и фашистите.

Прозряхте ли истината?

Избери отговор!
Край