Камен Донев нахлу на кон и с доспехи в Народния театър, иска да ровне директора

Mar 23, 2023     zhelyo     6249
СОФИЯ - Скандал разтърси Народния театър „Иван Вазов“ призори. Актьорът, режисьор, драматург и учител на поколения българи Камен Донев се появи пред зданието на кон и пременен в средновековни доспехи. Той заявил, че е дошъл за дуел с директора Васил Василев.

„Не вярвам, че той може да изиграе истински ролята на наранен, ако не е истински наранен. Ще го ровна, за да му дам 2500 лв., които си ги е заслужил.“, извикал Донев пред шокирани свидетели, докато третира върха на копието си с тебеширче за билярдна щека.

Донев бил спрян от охраната на театъра от Делта Гард, която използвала огнестрелни оръжия срещу него, но той отклонил изстрелите с щита и острия си речник. Охранителите отпратили Донев и с думите, че доспехите на директора са наа химическо чистене.
По-късно Донев се върнал с предложение да предизвика Василев на танци, жмичка и прочутото състезание "Момиче с балон, момче с кофа", като великодушно предложил на директора да бъде кофата, ако жабчетата му са четни понеже алвеолата търси плондира си, за да го нарече "тате".

Васил Василев не коментирал инцидента, тъй като актьорите от Народния театър, които се забавляват на пресконференциите му, не могли да реагират в ранния час, за да се съберат в негова защита.

В момента Камен Донев събира подписка около Народния театър с искане конят му да бъде назначен за директор на институцията.

Кой ще победи в един дуел?

Избери отговор!
Край