Опозицията в Украйна издига Бареков за президент

Dec 9, 2013     zhelyo     5545
Обединението от опозиционни партии, формации и движения в Украйна обяви, че смята Николай Бареков за своята проевропейска алтернатива и ще подкрепи кандидатурата му за президент на страната, предаде TV7.


Лидерът на България без цензура е известен със своите близки отношения с Виталий Кличко и бързо бе приет за едно от лицата, лидери на движението €вромайдан, допълват от TV7, която въобще не е собственост на човек с мустаци.


"Аз нямам намерение да изоставям KLETA MAJKA BALGARIQ" - категоричен бе Бареков, следкато научи за подкрепата от Украйна.
Лидерът на България без цензура обяви, че може да обедини Украйна и България в една супердържава, за да може и двете да добруват с неговото управление.


"И Украйна, и България се нуждаят от своя лидер, който да ги освободи от цензурата и да раздаде малко CNN на страдащото население. Защо да не бъда аз и за двете!" - смело завърши изказването си Бареков, след което се качи на космическия си кораб и отиде да си полее доматите на Луната, където сега било лято.


zhelyo


Изиграй скуката с игри, книги и много забавни продукти от Ozone.bg

Ще смогне ли Бареков да управлява България и Украйна добре?

Избери отговор!
Край