Правителството раздава гаубици и самолети на народа, той сам да си прецени дали да ги прати на Украйна

Apr 11, 2022     zhelyo     4161
СТРАНАТА - Правителството обяви, че ще раздаде на природонаселението в страната въоръжение, което може да се даде на Украйна, но може и да не се.

"През последните години открихме, че българският народ е изключително мъдър, дори когато няма единно мнение по който и да е въпрос. Всеки сам ще си прецени и по отношение на военната помощ за Украйна" - обяви началникът на политическия кабинет на премиера Лена Бориславова, изненадваща колегите си с умението да създаде цели изречения и да не изглежда странно.

Предвижда се вместо референдум и колективно решение въпросът с евентуалната оръжейна подкрепа да бъде оставен за индивидуални решения, така че да бъде най-честно.
"Всеки гражданин на България ще реши сам дали трябва и може да изпрати на властите в Киев средства за справяне с агресора - зенитни установки, самолети, противотанкови оръжия, муниции и много неграмотни лели от фейсбук, които ни изненадват всеки ден с умението си да превръщат кислорода във въглероден диоксид" - обяви Бориславова, печелейки 12 секунди публичност между статус на Слави Трифонов и клип на произволен министър как боядисва яйцата си за Великден с пастели.

Очаква се половината от населението да изпрати оръжия, а другата половина да ги използва, за да осъществи бленувания си благодарение на години изплискала дезинформация Народен съд 2.0.

Ще дадете ли оръдие на Украйна?

Избери отговор!
Край