Търсят вежливи хора за Македония, засега без успех

May 18, 2015     zhelyo     6446
ТЪРСЕНÉ - ДАНС тайно преслушва архивите от телефонните разговори на милиони българи, съобщи наш вътрешен източник. Акцията е свързана с развиващата се криза в съседна Македония, след като премиерът Борисов обяви, че военните (без хеликоптера, за да може държавниците да слушат чалга в Разград - бел. zh.) са на границата и подготвят план за действие, ако "нещата отидат на зле".


Обстойната проверка на разговорите се прави, за да бъдат идентифицирани достатъчен брой вежливи хора, които да бъдат пратени да помагат на македонските българи в случай на нужда.Така България се надява да повтори успешния пример на Русия, която с помощта на тежко въоръжени с вежливост хора категорично и непоколебимо защити безпомощното население на Крим от неучтивата фашистка хунта в Киев.
Обръща се сериозно внимание на разговорите с представители на банки, комунални услуги, агенции за събиране на вземания и кол центрове от различни видове, защото в тези разговори най-често привидно вежливи хора разкриват истинската си същност и биват отхвърлени.


От КАТ днес са пуснали в действие всичките си мобилни камери в опит да документират актове на непровокирана вежливост между българските шофьори. Според нашите източници, засега акцията не е дала резултат.


Помолени за коментар, от ДАНС грубо ни треснаха телефона, но в слушалката остана звукът от смутеното им дишане.


chernobyl

Добър ден, извинете, бихте ли били така добри да ни кажете дали се смятате за вежлив човек?

Избери отговор!
Край