Орешарски отговори на Бареков - вдигна 100 от седянка

Apr 22, 2014     zhelyo     6396
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, СОФИЯ - След като в духа на Великден и пасторалното си излъчване Николай Бареков публикува видео как вдига 100 от лежанка, премиерът Пламен Орешарски реши да не остане по-назад и вдигна 100 от седянка.


"Разтурих седянката, но иначе вдигнах 100, заклевам се" - сподели премиерът Орешарски, чиято фейсбук-страница е изпълнена с простодушие като тази на Наталия Кобилкина.


Какво точно 100 се вдигна така и не стана ясно, като основно предположение е, че е 100 в скалата на популярния у нас уред глупомер.
Както е известно, лидерът на България без цензура предприе яростна кампания за свалки с електората, която започна с показване на мускулите, ще премине през репликата "май съм те виждал някъде", ходене на кафенце в Люлин, братовчедски инцест, дискотека в Димитровград, яко селска сватба и брак, изпълнен с насилие и изневери.


Междувременно Волен Сидеров обяви, че е готов да вдигне Николай Бареков, докато той вдига 100, но не е толкова глупав да прави такива акции по празниците, когато медиите не отразяват.zhelyo

Колко да вдигнат, за да спечелят гласа ви?

Избери отговор!
Край