Германци съживяват икономиката ни, масово идват на ски-училище в Банпоровец

Jan 8, 2014     zhelyo     3384
Внезапен наплив на неуверни в ски-уменията си германци отчетоха зимните курорти в страната, хитро съчетани под общото название Банпоровец, въпреки че така отпада примерно Добринище, което също си е ОК.


"Шумахер, Меркел, просто не знаем. От години караме ски из Алпите, но е възможно да имаме нужда от опреснителни уроци, а българските учители предлагат и екстри" - леко изчервени бяха няколко студентки от Дуисбург, отседнали в Банско веднага след инцидента с Ангела Меркел.


Очаква се до края на сезона няколко милиона германци да преминат през България, където да се изучат на ски и да предотвратят инцидентите си с този сравнително безполезен транспортен метод с оглед наличието на лифтове и абсолютно никаква нужда от катерене на планини, докато са затрупани със сняг.
За да приемат потока от туристи, родните хотелиери и предприемачи започнаха изсичането на всички планини и превръщането им в писти, като споделиха, че махат и дърветата за по-голяма сигурност на германците, които можели да се забият в тях, а тук медицинските грижи не били на ниво, понеже всичките ни лекари се изнесли, за да лекуват Европата.


zhelyo

Ще научим ли немците на ски?

Избери отговор!
Край