Изчисляват дали са загинали достатъчно хора в Украйна, за да бъде спряна войната

Feb 10, 2015     zhelyo     6539
ДИПЛОМАТИЕВО - Меркел, Оланд, Путин, Обама и там още няколко от тия зевзеци обявиха всеобщото си решение да цъкнат пауза на конфликта в Източна Украйна, за да се пребори дали са умрели достатъчно хора, за да се постигне примирие и всички да започнат да си пият водката кротко.


Избиването на едни хора от други хора и обратното продължава вече достатъчно време, за да спре да е интересно да се спори кой пръв е почнал и кой е по-антипатичен от двете страни на един нехуманен конфликт, споделят световните лидери.


"Ако стигнем до извода, че са умрели достатъчно хора, ще стигнем до споразумение засегнатите региони да получат специален статут и в тях да се разположат международни омиротворителни сили, които да следят за мира, понеже покрай войната винаги има едни, дето инерцията в автоматите им идва в повече" - споделя леко недоспала Меркел, която вече се чуди Украйна ли, Гърция ли, епилация ли.
Ако пък се наложи да се избият още хора, преди конфликтът да бъде придвижен към решаване, ще бъде доставено оръжие на Украйна, споделят преговарящите.


Не е изключена и опцията Донбас да се превърне в новата Ивица Газа, понеже една перманентно размирна зона винаги привлича погледи и действа освежаващо на всички, които живеят далеч от нея.


zhelyo

Как мислите?

Избери отговор!
Край