Не!Новините все още се колебаят дали да изобразят Ердоган гол, вързан със свински опашки от Меркел

Apr 19, 2016     zhelyo     8776
СНИШАВАМЕ СЕ - Медия №37 в България обясни, че все още се ослушва и обмисля плюсовете и минусите в това да обяви вулгарна шега, с която евентуално да се вкара в разправии с турския премиер Реджеп Ердоган или да влезе в немски затвор.


Не!Новините понастоящем умуват дали наистина е добра идея да разкажат за сюжет, в който Ердоган плаща на немския канцлер Ангела Меркел да му бъде садо-мазо господарка, връзваща го гол със свински опашки, докато го джоби за пари, преди да го предаде на властите, задето се опитва да нахлуе нелегално от Турция в Европа.


"От една страна имаме свободата на изразяването и макар да проявяваме лош вкус, това е сатира, която ще бъде забравена за 6 минути, освен ако някой олигофрен не реши да я трие от Интернет или да осъди zhelyo на 200 удара с камшик" - каза самият zhelyo в интервю, дадено за себе си.
Почти популярният сайт, който е един от многото български за измислени и нелепи квазиновини, все още се чуди под какъв ъгъл да атакува темата с водещия на ZDF Ян Бьомерман. Както е известно, с хумор, импониращ на нивото на Шоуто на Канала, той осмива Ердоган, което породи дипломатическо напрежение между Турция и Германия, а въпросният водещ е застрашен от наказателно преследване и дори затвор заради глупав немски закон за обида на чужди държавни глави.


"И все пак угрозата е да се наредим сред Пеевски, Доган и тези, на които е забранено да стъпват в Турция. А ако това стане, откъде ще си взимаме евтино контрабандни цигари на Булгартабак?" - чудят се все още Не!Новините дали да се доверят на сатиричните си инстикти или да си траят.


zhelyo

Как да постъпят Не!Новините?

Избери отговор!
Край