10 Не!Ща, които Меркел направи и никой в Германия не обърна внимание

Aug 7, 2020     zhelyo     6220
Двойните стандарти са лошо нещо. Особено, когато народът е неблагодарен и проявява двойни стандарти. Ето няколко доказани случая с Ангела Меркел, при които нито трепна окото на някой редови германец, нито някой българин блокира площад.

1. По време на най-стриктните мерки срещу пандемията от COVID-19, докато имаше санкции за излизане от дома освен по работа или за покупка на жизненоважни продукти, немският канцлер обиколи 16-те федерални провинции и всички шивашки цехове в тях, за да потупа шивачките и да пробва лично маските.

2. Меркел заплаши T-Mobile с германската Комисия за финансов надзор, ако телекомът не стане спонсор на Байерн (Мюнхен).
3. Меркел е помислила Данъчен идентификационен номер за телефонен и се е опитала да звъни на него, за да назначат в митниците едно момиче от отбора ѝ по водна топка в квартала.

4. Меркел често води срещи с влиятелни политици и бизнесмени в луксозна постройка в двора на къщата ѝ, в която през останалото време отглежда зайци.

5. Меркел е наричала президента на Бундестага Волфганг Шойбле "дърт фрайбургски виснал вурст". 

6. Меркел е купила на Бойко Борисов къща в Барселона чрез офшорни плащания, извършени от подставени от нея близки приятели.

7. Меркел спи с чекмедже, пълно с 500-еврови банкноти, тъй като е лице на Еврозоната и има договор за инфлуенсърство.
8. Меркел, в разговор с Урсула фон дер Лайен, заявява, че на простите хора може да вмъкне в главите само пенис, но се гордее, че немският народ е умен, затова им вмъква лъжите си с 200.

9. Меркел поставя рекорд с над 700 безплатни кафета и е откраднала цял куфар със захарчета по време на последния Европейски съвет, на който е договорила някакви пари за Германия, които да ги раздаде на което съсловие обяви готовност за протест.

10. Меркел започва професионалния си път в редиците на ЩАЗИ, а през 90-те години създава охранителен бизнес, чиито клиенти са защитени от това тя да ги набие.

Меркел управлява от 2005 и никой-нищо, вие ще продължавате ли да мрънкате?

Избери отговор!
Край