Костадин Костадинов днес ще унищожава хора, които казват call вместо разговор

Jun 26, 2023     zhelyo     4439
СТРАНАТА - Водещият проповедник на мира и равенството между човеците у нас Костадин Костадинов от днес започва с плановете си екзекуции на неправилните личности в страната.

Лидерът на съвсем правилното и напълно отнасяща се към историческия период на българското Възраждане партия Възраждане днес ще унищожава хора, които ненужно използват англосаксонски думи и словосъчетания, които тотално може бъдат на български като френд рикуест вместо предложение за приятелство или брънч вместо шкембе чорба за закуска.

"Тия човеконенавистни гниди с техните западни влияния заслужават да са първите. Следват тези, които ядат McDonald's и пият Coca-Cola и дори, ако я няма, са склонни на Pepsi!" - решителен е основният вносител на невсяването на паника и страхове у нас Костадинов.
Той заяви, че е записал всички, които носят Nike, New Balance, Under Armour, Tommy Hilfiger и Calvin Klein, защото техният ред е утре, а сетне идва време за унищожаването на онези, които слушат англосаксонски певци и оркестри.

"За финал съм си оставил тези, дето викат ОК. От 30 години ги чакам да им изтръгна гръкляните в името на мира и спокойствието на българския народ" - допълва Костадинов.

Ултрамалоумна тетка каза, че така трябва и влезе с пяна на уста в Интернет да пейстне тоя линк в 300 групи във Facebook, американско производство.

Ще ви мине ли?

Избери отговор!
Край