Мързеливи хора платили на медиите да наложат словосъчетанието “пролетна умора”

Apr 16, 2018     zhelyo     2495
НАЙ-СЕТНЕ - Мързеливите хора, които си придаваха някаква породена от външни фактори клетост, са изфабрикували термина "пролетна умора".

Това разкри Джеймс Уортингтън, бивш мързелив човек, който се оказа поредният вътрешен източник на разкрития, сриващи устоите на модерния свят.

Досадниците са плащали на медии да отразяват измислицата, с която са оправдавали години наред слабата си продуктивност през 1/4 от годината. Те дори плащали на актьори да се правят на експерти и лекари, които да внушават, че видиш ли имало научни причини да си ленивец.
Според whistleblower-а в заверата са участвали стотици хиляди мързеливци по цял свят, които са стоели и зад кампаниите за мрънкане срещу понеделниците, целящи съчувствие към това как не им се работи в началото на седмицата.

Същото конспиративно ядро усилено работи и по тезата, че след връщане от отпуска на човек са нужни между седмица и три години, за да влезе в порядъчно работно темпо, както и че смяната на часовника с един час напред-назад е по-опасна от ядрена бомба.

Как да се справим с мързеливите хора?

Избери отговор!
Край