В новата Конституция ще се забрани на Мария Цънцарова да пита хора на властови позиции

Aug 19, 2020     zhelyo     12881
ТРИТЕ ВЛЪХВИ - Менда Стоянова, Дананиела Дариткова и Цвета Караянчева проведоха спец-акция тази нощ, като по тъмно проникнаха в деловодството на Парламента и вписаха нова глава "Медии" в предложението за Конституция.

Сред членовете на тази глава има такива, обуславящи и озаконяващи факта, че без конкурс държавата избира в кои медии да рекламира еврофондове и европрограми, но и по-конкретни и персонализирани точки.

Една от промените гласи, че Мария Цънцарова няма да има право да интервюира представителите на държавното управление, а най-сериозното, което ѝ се позволява да разнищва в ефир е дали има яйца в майонезата, наркотици в лютеницата и с каква рокля е била Кейт Мидълтън, когато дойде време за погребението на Английската кралица.
В допълнителна алинея към този член има и точка, гласяща: "Да се натискат рекламодателите на bTV, ако Цънцарова остане водеща на сутрешния блок за постоянно."

Все още към предложението за новата Конституция вносителите не са посочили конкретни мотиви, с които да се обосноват нуждите и целите на промените, както би трябвало да се случи с всеки внесен закон. Очакваше се да се напише поне "Бойко Борисов казà така във Facebook", но очевидно грижите са други.

 

Откъде на къде Цънцарова задава неудобен въпрос и после продължава да пита, като не дадат добър отговор?

Избери отговор!
Край