Най-богатият българин във facebook създаде антиинфлуенсърството, плаща на хора, за да не постват

Jan 26, 2022     zhelyo     6166
ПАРИГВАЙ - Този, заобиколен от нищо друго освен пари човек, за пореден път прониза и без това бедните българи с добре премерен гений! 

Малко след като не искаше да си признае, че над 200 000 биткойна, които цялата държава търси къде са - Богатия ги пренесе от флашка на фонокарта за уличен телефон и с този способ не може да го хванат. Полицията вдигна ръце, а Гешев казва, че няма да подаде оставка.

В еди колко си часа българско време нашенският богаташ обяви, че ще плати на всеки по 127лв., ако не сподели нашумялата снимка със сметката от Банско. Така ще може да манипулира обществото като просто им дава пари, за да не публикуват неща, които го дразнят в news feed-a му и така да живее хубав живот. 
Очаква се Марк Зукерберг да не фалира, защото Богатия му е обещал да му плати двойно на всички реклами - само и само да не му се показват.

По този начин /освен добавката от 75лв. за ваксини на пенсионерите/ всеки човек по света ще може да печели колкото си иска, с единственото условие да изпраща на лично съобщение до Най-богатия българин във facebook какво смята да публикува в личния си профил в социалните мрежи и ако това не му се хареса - да взима от парите!

От партия Възнаграждение вече организират протест, защото искат тройно!
 

Как ще повлияе на качеството на социалните мрежи тази Богата дейност?

Избери отговор!
Край