Путин не позволява никой да го доближи под 6 метра, защото не е той, а кодошлия с латексова маска

Feb 28, 2022     zhelyo     14297
БЕЛЕЖИТ АНЕКДОТ - През последните дни Путин не на себе си, защото всъщност изобщо не е той, предадоха източници от Кремъл.

Оказва се, че Руският президент от две седмици е отишъл в палата си в Геленджик, където имал да плати местни данъци и такси, а също така да наблюдава работници, дошли да построят външна тоалетна, тъй като в старата много ставало течение.

"Това не е г-н Путин, а негов дубльор. Затова посрещна преди 2 седмици Макрон и Шолц на голямата маса с дистанция 6 метра. За да не видят, че е с латексова маска. И ние не сме допуснати по-близо, за да не го разкрием, ама то всичко се знае при нас" - обяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу, който вчера дори подготви руските ядрени сили по давление на двойника.
От Кремъл успокояват, че двойникът просто се шегува и надробената през последните дни каша ще бъде оправена скоро, когато истинският президент се върне.

"Няма място за притеснение, дори да пусне ядрени бомби, те не са по-опасни от 5G или ваксина" - успокяват от руския правителствен А-отбор.

Кой е истинският Путин за вас?

Избери отговор!
Край