Фараж: Да изхвърлим чуждите футболисти от английското първенство

Jun 25, 2014     zhelyo     2739
СВЕТОВНАТА ЛЮПИЛНЯ ЗА АБСУРДНИ ПОЛИТИЦИ - Лидерът на популистката партия UKIP Найджъл Фараж бе първият англичанин, определил какви да са мерките, за да се овъзмездят недъгавите участия на Англия на големи първенства.


"На Световното цялото това унижение ни бе причинено от 100% чуждестранни футболисти. Всичките ни опоненти бяха от други държави. Замислете се!" - споделя Фараж.


Според него ще бъде добре всички чужденци да бъдат наказани и да не играят в английската Висша лига, където да взимат работните места на талантливи английски футболисти.
"Да, ще се доближим до нивото на българската А група, но в момента нито един българин не се ядосва на безумното представяне на националния си отбор на Световното. Защото са реалисти и изобщо не се опитват да се класират" - убедителен като кръстоска между Бареков, Сидеров и Жорж Ганчев е Фараж.


Фараж предложи и да не се позволява мачовете на Англия да бъдат свирени от чужди съдии, защото не било честно и опонентът, и съдията да са все чужденци и следователно на една страна.


zhelyo

Прав ли е Фараж?

Избери отговор!
Край