Камерън обърна палачинката: С въображаемите ми приятели ревем за бедните българи

Jan 29, 2014     zhelyo     3722
Премиерът на Великобритания и двойник на часовничето от рекламата с алармиращата простата Дейвид Камерън се отметна от негативните си позиции за българите и сподели, че им съчувства.


"Аз и моите въображаеми приятели често влизаме в гардероба, свиваме се на топка и плачем за бедните българи" - споделя в интервю за Channel 4 Камерън.


Обърканите позиции относно българските емигранти на Камерън му доведоха само неприятности сред английското общество, основано от всевъзможни тюфлеци, пристигали на Острова през вековете, за да вземат работата на местните, да изнасилят жените им и после да си стоят там на социални помощи, докато се жабурят с HP сос.
Камерън бе от поддържниците на тезата, че около 20 милиона българи и румънци ще наводнят Великобритания след Нова година, но страната му бе наводнена от малко дъжд, който не бе предвидин от никой националист.


Същевременно стана ясно, че Камерън планира да тушира критиките към себе си, обещавайки на сънародниците си капитализъм с човешко лице, след което е обещал на децата таблети.


zhelyo

От коя партия щеше да е тоя, ако беше у нас?

Избери отговор!
Край