Отмениха изборите във Великобритания, руски хакери, мис Тигрова не им обърнали внимание

Jun 8, 2017     zhelyo     5169
ЛОМДОН - Великобритания отложи парламентарните избори, предвидени за провеждане днес.


Причината за това е състоянието на обида, в което бе поставена една от най-старите демокрации, тъй като изборите ѝ не са били обект на руски хакерски атаки.


"То вярно, че изборът между Тереза Мей и Джеръми Корбин вече доведе Путин до колики от смях, ама поне един вирус #ИскаПлаче да ни бяха засилили. Всички други избори хакнаха, само тука - йок!" - коментираха от великобританския ЦИК.
Макар и важни, изборите в Обединеното кралство не доведоха до интерес и сред родния фейсбук, който се вълнуваше последователно от импийчмънта в Бразилия, изборите в САЩ, изборите за президент във Франция, предварителните регионални избори в Германия и новия сезон на някакво реалити, в което посредствени хора съдят други посредствени хора и ги елиминират.


"Мис Тигрова не се е изказала за тия избори. За какво да ги провеждаме, да не мислите, че ни е кеф да избираме между дебили? Правихме го за сеира, за отзвука, за евентуалната руска намеса. А сега залудо да гласуваме - няма, отлагаме" - споделиха от британското ЦИК и отидоха да пият чайове.


zhelyo

Ако великобританските избори бяха днес тук, кого бихте подкрепили?

Избери отговор!
Край