Кризата във Великобритания заради санкциите стигна невъобразими нива, свършиха им кралиците

Sep 19, 2022     zhelyo     4041
ЛОНДОН - Милиони се наредиха на опашка, продължила с дни, въпреки че институциите вече повече от седмица обясняват, че последната кралица е свършила.

Жителите на Великобритания изпаднаха в тъжна паника какво ги очаква зимата, ако санкциите срещу Русия продължат, като се наложи последната кралица да бъде показана в дървена кутия, за да се уверят, че вече няма.

"Не вярвам ни на правителство, ни на медии. Те ни докараха до това състояние. Надявам се все пак да пуснат кралици от запаса" - обяви жена, чакала 17 часа на опашка въпреки официалните обяснения, че няма за какво.
Инфлацията, дефлацията, липсите на основни стоки, продукти и услуги, финансовият и енергиен колапс на Великобритания дори доведоха до това следващата кралица да е луд дядо с кебапчести пръсти, който твърди, че е женен за камила.

Както е известно, всички икономически несгоди на Албиона дойдоха само и единствено от подкрепата за Украйна и противопоставянето срещу Путин и по никакъв начин не са следствие на мерките срещу COVID-19 и неразбориите около Brexit.

Има ли криза във Великобритания?

Избери отговор!
Край