"Проф." Камчатка Берингова: Учениците да пушат навън и няма как да се заразят на чист въздух

Nov 19, 2021     zhelyo     6173
В новата ни здравна рубрика "Сѝпи да си кажем едно Не!Здраве" ще разговаряме по актуални теми с различни експерти, на които сме попаднали случайно във форуми, социални мрежи и понякога дори на улицата. В първото ни издание ще говорим с Камчатка Берингова - майка на гимназист, съпруга на бащата на гимназиста и служителка във фирма за опаковане на спално бельо от Китай с български етикети.

Здравейте, г-жо Берингова! Нека не губим от ценното ви време по мониторинг на кой какво публикува в Интернет и да минем направо към важното: Какво е мнението ви за коронавируса?

Здравейте. Коронавирусът сам по себе си не е кой знае какво. Но смесен с дихидроген моноксида от самолетите в небето, може да образува аерозолна капка, чрез която да попадне в носоглътката на човек. По този начин става заразяването и вече болестните състояния, които се причиняват по тоя начин са си брали лозето.
Какви мерки трябваше да се предприемат, за да не се такова пандемията, нали?

Трябваше да остави всеки сам да си прецени как да се пази. И дали изобщо да се пази. Много по-вредно от самата болест е някой да ти се разполага с живота. Първо ни казаха заплатите да са по пластмасови карти, за да не може човек да си пипне парите и нощем да крадат от тях в банката. После ни забраниха да си пушим вътре. Накараха ни колани да си слагаме. Докъде ще стигнем с тоя диктат?


Полемики породи и желанието да се тестват деца за китайския вирус, какво мислите?

Децата да се тестват е жива проба грях. Какво, не им ли вярваме, та те символизират най-святото, чистото и невинното. А и също така излизат винаги в междучасията да пушат навън, на открито, където вирусът много по-малко се разпространява. Подмяната на генетичния материал не бива да се допуска. Утре ще подменят целия геном на българите за поколения напред.


Тази седмица има избори две в едно...
Значи може да заврем цялото население в училищата, за да се плюнчат и пипат дисплея на тия машини, които кой знае с каква енергия се захранват. Как така изборите станаха по-важни от посещение на търговски център или ресторант? Човек трябва да може да се разсее и напие, след като се е прежалил да им гласува.


За финал - какво ще посъветвате нашите читатели?

Маракуя. Четох, че е много полезно сутрин на гладно да се изядат осем маракуи. В тях имало ганглий и еукариоти, които благоприятствали скотовъдството на чревната плетора на човек и го пазели. Също така да не излизат в сряда, ако са зодия, съдържаща "Р" в името си - Скорпион, Риби, Рак, Стрелец и т.н.

Кого да поканим в следващата ни рубрика?

Избери отговор!
Край