Още 10 начина Борисов да унижи Мутафчийски

May 5, 2020     zhelyo     7381
Онзи ден Борисов обяви по време на два брифинга, че професор Мутафчийски 2 месеца и половина не си е прал униформата, бръсне си главата, защото ще го показват по телевизията и някакви "ние" са отговорни за кариерното развитие на генерала. И това само за една неделя, като на предния ден уж бе отменил брифингите именно по молба на председателя на Щаба. Е, времето е наше и унижения дебнат отвсякъде. Ето още варианти, с които премиерът да издевателства над човека:

1. Да каже, че повече вярва на Мангъров.

2. Да обяви, че пуска мачовете отново, но моли цялото общество да е дискретно, защото "Мутафчийски е от ония мъже, дето не се интересуват от футбол и много ще стане кисел, ако научи, че в събота сме на Бистрица - Лудогорец".
3. Да повика Ива Николова да пипне мускулите на двамата и така да прецени на какво да вярва.

4. Да се изкашля в шепата си, след което да се избърше в пагона на генерала и да каже: "Нали и без това ще я переш, таман утре да дойдеш с някоя по-игрива ризка!"

5. Да обяви във Facebook профила си гласуване дали брифингите да продължи да води доц. Димо Димов или да върне проф. Мутафчийски.

6. Да се престори на мисирка и по време на някой брифинг да пита: "Расте ли пишката?", така демонстрирайки внезапно казарменото си чувство за хумор, на което се смее само той, ГЕРБ - жени и ГЕРБ - младежи.

7. Да свиква щаба на физзарядки сутринта, че нали вече може да се спортува, нека вдъхновяват народа с малко каланетика.
8. Да му купи къща в Барселона или поне един апартамент на зелено от Артекс.

9. Да му даде да му целува ръка, но да се усети, че не се е мазàл със спирт и да го плесне по муцуната.

10. Да го нарича "малкия Венци", като поясни, че големият е Стефанов, нещо като собственикът на Славия.

 

Нормално ли е така да говори за него?

Избери отговор!
Край