Борисов потроши Паметника на съветската армия, запуши Турски поток

Oct 14, 2022     zhelyo     6496
ЕВРОБАНКЯ - Бойко Борисов продължи да преподава на по-младите си колеги що е то държавничество, интегритет и евроатлантизъм.

Бившият бъдещ премиер лично демонтира Паметника на съветската армия окупатор от Княжеската градина в София, като обяви, че винаги го е дразнел и му е дошло до гуша да го гледа, докато се разхожда спокойно в центъра на европейската ни столица.

"И тоя Турски поток, дето ни ощавиха с три милиарда и продължават да ни извиват ръцете, вместо да пуснат изгоден братски газ, го запушвам. Натъпкал съм вътре парцали, стари дрехи, дето само ме одумвате по сайтовете колко били стрували, хак да ви е" - заяви Борисов, запушвайки транзитната тръба.
Лидерът на ГЕРБ също така поиска от столичния кмет Йорданка Фандъкова промяната на русофилската номенклатура на града.

"Предлагам ул. Московска да стане ул. Руски военен крайцер иди нахуй, храм-паметник Александър Невски да стане катедрала Валери Залужний, бул. Драган Цанков да бъде прекръстен на бул. Росен Плевнелиев, а квартал Дружба да се прекръсти на Санкция. Да се предаде на Йорданка да пусне поръчка за новите табели и да чукне новите имена в Гугъл Мапс" - повели пред съпартийците си Борисов.

 

Има ли по-голям евроатлантик от Бойко Борисов?

Избери отговор!
Край