Обрат! Личният хороскоп на Борисов го спира от влизане в коалиции!

Apr 20, 2017     zhelyo     6228
БАНКЯ В ПЪРВИ ДОМ - Бившият и бъдещ премиер Бойко Борисов внезапно е прекратил намеренията си за съставяне на коалиционно правителство. Това научиха Не!Новините посредством учебник, учебна тетрадка, помагало, сборник задачи и няколко поправителни изпита.


Причината за това решение на абонирания за министър-председателската позиция Борисов е не раздор с Обеднените патриоти или сигнал от Европа, че коалиция с Волен Сидеров е все едно доброволно да си гадже на Динко от Ямбол, уверяват ни от кухнята на преговорите.


"Излезе хороскопът на лидера на ГЕРБ за следващите 4 месеца. И той е хубав, но със съвет да не разчита на нови и стари приятели, защото може да си навлече главоболия" - споделят от гилдията на астролозите.
Както е известно, официалното съставяне на ново правителство бе оставено за след 2 седмици, когато Меркурий ще спре да е ретрограден, тъй като иначе е лошо.


"Ще си съставим кабинет на малцинството, а в Парламента ще ни покдрепя този, който трябва в конкретните случаи. Като преди, когато се опънеха реформаторите за нещо, все се намираше некой да ни закрепи" - уверен е Борисов.


zhelyo

фотография: TheRedIvan

Каква зодия ще е правителството?

Избери отговор!
Край