Борисов: Пращам Иво Тонев в ЦСКА! Искам до 2020 година яснота за бъдещето на клуба!

Jun 29, 2016     zhelyo     9353
БОЙКО БОРИСИЕВАТА ГРАДИНА - Съдбата на футболния ЦСКА ще се разплете в рамките на следващите 4 години. Този ангажимент бе поет от премиера Бойко Борисов, понеже в тази страна очевидно е необходимо той да арбитрира, инициира и парафира всяко решение, което потенциално може да струва повече от 250 лева.


Премиерът е нагърбил със задачата процесите при армейците да бъдат следени и ръководени от бившия генерален секретар на Левски Иво Тонев.


Дали старото дружество в несъстоятелност ще бъде издравено и от кого, дали новото дружество, придобило Литекс (Ловеч) и Чавдар (Етрополе) ще играе във все още неясния формат на новата А група, дали Изабела е бременна и как се е случило това, след като Изабела е 57-годишен чичо от Провадия - предстои да се изясни бързо.
Както е известно, драмите в ЦСКА продължават вече по-дълго дори от студийната програма на БНТ около мачовете на Европейското, а изнервените фенове на тима вече се чудят на колко вида да се разделят, тъй като ситуацията непрекъснато се променя и хора с прякори стават господа, после пак с прякори и накрая пак - господа.


"През 2020 всички ще се обръщаме към миналото и ще се забавляваме, защото ще съм докарáл и на ЦСКА спонсори, за да им пусна поръчки" - категоричен бе Борисов.


zhelyo
 

Какво ще стане с ЦСКА?

Избери отговор!
Край