ЦСКА - Лудогорец (Предварително по релики™)

Dec 14, 2017     zhelyo     6297
Лидерите в шампионата се срещат в четвъртфинала преди финала за Купата на България. Мнозина определят мача като финал преди финала, но истинските експерти го определят като четвъртфинал преди полуфиналите. В същия ден обнародват в Държавно кино новия Стар Уорс, което не е случайност.

'Начало - Заради високия заряд на мача от БФС са монтирали светлинно табло с брояч на псувните, който в реално време да начислява глобите за ЦСКА. Феновете се изхитрят и псуват на клингонски, което е от съвсем друг филм.

'7 - Каранга излиза окрилен в мача и не се спира да търчи в първите минути, тъй като е първи братовчед на Джар Джар Бинг.
'16 - Вандерсон е ewok и чрез мъдростта на народа си натиска защитата на домакините, която обаче успява да избегне получаване на гол

'24 - Съдията все още не е свирил дори тъч за някой от двата отбора от страх, че моментално ще бъде обвинен в пристрастност, некадърност и принадлежност към грешната страна на Силата. Съдийският шеф се извинява за това, а експертът Марк Бата аплодира и пуска фойерверки.

'31 - Феновете на ЦСКА обвиняват Ангел Петричев, че е привлечен от Тъмната страна на Силата, той признава, че е очаквал вратаря Черниаускас да не е толкова блед.

'42 - 0:1! Кирил Домусчиев в ролята на Кайло Рен праща с телекинеза топката във вратата, след което е изведен от стадиона, тъй като местните бунтовници почват да го замерят с камъчки.

Почивка. Цесекарите получават мъдри съвети от Димитър Пенев, който е в ролята на Йода: "Играйте полувремето по-добре второто! По крилата атаки през центъра или през! Бъдат с вас головете нека!"
'50 - Димитър Димитров - Херо крещи нещо от скамейката, но звучи като воплите на Чубака. 

'57 - Моци влиза на Енрике Рафаел с мощта на два и половина Death Star-а, получава съчувствено мъмрене от съдията, докато Светослав Дяков хапе арбитъра по глезените.

'65 - Стамен Белчев e R2-D2 и пиука ведро насталвения от резервната скамейка. За нетренирания зрител те са празни приказки и звуци, но познавачите знаят, че предстои тактическо изригване и нещо по-така.

'73 - 1:1! Тиаго Родригез от проста тояга за миг се превръща в джедайски меч и отбелязва от воле с лазерна острота.

'80 - Принцеса Леа изненадващо обявява, че ще вземе участие в търга за Българска армия, която била част от царските имоти и ѝ се полагала, тъй като била братовчедка на цар Симеон Две.
'88 - Финална сцена, двата тима почват голямото стреляне, но всички са точни като stormtrooper-и и никой не улучва.

Продължения. Феновете на Лудогорец замръзват, тъй като няма плексигласов кафез да им пази завет и тримата не успяват да генерират достатъчно топлина, търкайки се.

'103 - Домусчиев настоява Империята да влезе на последен щурм, но Гриша Ганчев вика на помощ Хан Соло, чиято роля е изиграна от Харисън Грейт Уол, който вдига дефанзивна китайска стена.

'116 - Очевидно е, че развръзката от тоя мач ще остане за следващия филм на Диема-Дисни.

Дузпи. Публиката нахлува на терена и прекратява мача, възмутена от решението да се присъдят толкова дузпи накуп за Лудогорец. ЦСКА излиза с декларация, че съдийството е преляло чашата и искат преиграване с чужди съдии.

Кой от коя страна на Силата е?

Избери отговор!
Край