ПП-ДБ: Имаме шепа ДНК от Борисов, да спре с врътките или го даваме в Испания

Jun 23, 2023     zhelyo     2502
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - Представители на ПП-ДБ разполагат с “шепа ДНК” от бившия премиер Бойко Борисов, който е обект на разследване за корупция и злоупотреба с власт.

Това са съобщили в SMS до Десислава Атанасова, която си е позволила 5 секунди готини фантазии, преди с известно количество паника да осъзнае каква заплаха е отправена към нейния лидер.

"Ако Борисов не спре да прави “врътки” и да се опитва да дестабилизира правителството, ще предадат материалите на испанските органи на реда. Или сте с нас, или сте с мафията. Тик-так" - написала Лена Бориславова в друг SMS, очевидно нервирана от поведението на ГЕРБ в Народното събрание, жегата и всевъзможните миризми в София.
Исканията на ПП-ДБ са Борисов да спре бламирането на управленската програма, която все още е пазена в тайна, за да не бъде подменена от мафията.

“Ако Борисов не спре да ни пречи да правим реформи и да изчистваме институциите от корумпираните хора, ще го дадем на испанците. Там няма Гешев и Сарафов. Докаже ли се мотивът с офшорки и подставени лица да купи на любовницата къщички и магазинчета, няма да му е толкова весело да си играе с ДПС и Възраждане" - сподели чисто юридическата страна на ситуацията ген. Атанасов.

Борисов събра мисирките в парламентарните кулоари и призова първа да зададе въпрос тази, която има по-малко от шепа негово ДНК по себе си. Въпроси не бяха зададени.

 

Имате ли ДНК от Борисов?

Избери отговор!
Край