Купете си медиен слугинаж в Не!Новините!

May 20, 2024     zhelyo     1062
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

Вие плащате, ние ви служим с думи и генерирани от изкуствен интелект изображения! В Не!Новините разбираме, че днешният медиен пазар е претрупан с еднотипно и безлично съдържание, а аудиторията на конкуренцията ни е от ботове и изпаднали в будна кома ядосани на всичко киселяци. Затова заповядайте при нас!

Предлагаме медиен слугинаж, който не просто отразява вашите продукти или услуги, ги поставя на върха на пирамидата на Маслоу в съзнанието на изключително богатата ни аудитория.
Не е тайна, че нашият подход към новините е тотално нагаждачески и съобразен с конюнктурата, силните на деня и темите-дъвки за природонаселението. Имате заведение за бързо хранене? Ще създадем новина, която уверява читателя, че хапването на вашия кето захарен памаук води до автоматично спечелване на Евровизия.

Имате клиника за хемороиди? Пускаме серия от статии, която насърчава хората да пушат, да пият, да не се движат и да бъдат генетично разположени към проблем с разширените вени.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

Имате казино и няма как да рекламирате с оглед че не ви се влиза в затвора? Дайте парите си на Не!Новините, а ние ще напишем, че вашето ООД е платило 50 000 лева по фактурата си и много народ ще шерне публикацията, за да се възмущава каква измама е, преди да си депозира заплатата и гневно да я пропилее на машинките в сайта ви.

С Не!Новините вашите реклами стават по приятни за гледане от хора с IQ над 85 и вероятно ще ви сметнат за пичове, че не сте нашили хиляди пари за безумно въртене на безлични банери в долнопробни кафеви агенции или, опазил Бог, за фалшиви лайкове от пакистанци във Фейсбук.
Включете се в мрежата на Не!Новините и изпитайте неусетната мощ на медия №37 в България и №32 в света. Нека заедно предефинираме журналистическия слугинаж - с вашите пари и нашето лигавене и подигравки с каквото ни скимне.

Всяка една публикация в Не!Новините ще бъде завъртяна така, че да обслужва интересите ви. Ако продавате суджук, ще напишем, че хората, които ядат суджук имат 140% по-голям успех с това да си намерят място за паркиране в центъра на София. Ако сте кандидат за евродепутат, ще напишем, че миришете зле и сте шумен съсед, затова е по-добре да идете да работите зад граница, за да си дъхнат вашите съседи, съграждани и респективно избиратели. Няма начин да не ви обслужим интересите!

За повече информация и начало на вашата медийна експанзия, свържете се с нас по симпатичен и възпитан начин, като ни пишете един и-мейл. Ориентирайте се, трети последен линк ви даваме.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

Ще рекламирате ли в Не!Новините?

Избери отговор!
Край