Най-богатият българин във Facebook с намеса в редакцията на Не!Новините, искал сайтът да пише, че е уредил финала на ШЛ

Jun 3, 2019     zhelyo     5580
МЕДИЯ №37 В СТРАНАТА И №32 В СВЕТА - Пореден случай на жестоко потъпкване на свободата на словото се случи ей тука те.

Най-богатият българин във Facebook пожела да отпразнува спечелването на Шампионската лига от страна на Ливърпул, плащайки на симпатизиращия на загубилия Тотнъм zhelyo да напише, че мачът е уреден с негови пари.

"Такава обида! Да се плаща на журналист да пише измислици, вместо той да си ги напише за без пари! Мачът си беше тотално уреден, поне 100 лева е дал на съдията да даде дузпа в 15 секунда" - обяви авторът на Не!Новините.
Самият богат бе открит за коментар и пожела да си плати думите му да излизат удебелени, за да изпъкват, като хилядите левове от това бяха приети с поредна доза горчилка:

"Купих мача, защото Юрген Клоп е беден и рекламира Опел. Да живне малко момчето. И пожелах после Не!Новините да си го напишат и да кажат цена. А те са алергични към пари, zhelyo веднъж намери 50 стотинки на улицата и се поду и заприлича на тоя боксьора, дето му купих подарък да бие Джошуа"

Всеки, прочел статията, да пише в коментар под нея във страницата ни във Facebook, така че Най-богатият българин да му плати за времето.

Откъде пари тоя?

Избери отговор!
Край