Експлозия от ексклузивност! 9-ти сезон на Гейматронс само в Не!Новините (СПОЙЛЕР)

Jun 4, 2019     zhelyo     4879
Не!Новините, медия №37 в България и №32 в Света, ще направи продължението на Игра на трони, защото защо да не го направи, нали сега е демокрация.

Мързи ни да снимаме цел сезон точно па за вас, като знаем, че ще се размрънкате каквото и да стане. Затова ви го разказваме набърже чрез сбити спойлери. Ето 10-те основни работи:

1. Джон Сноу отива на север, за да види дядо Коледа и да го помоли да му подари нова жена, като обещава тоя път да не я утрепе, както беше сторил с предните две. Дядо Коледа го пребива, обяснявайки му, че Снежанка му е сестра и айде стига толко инцест. Добрият старец все пак му обещава Снежанка да го пипа, ако оня му доведе Тирион, за да му станат джуджетата осем.
2. Аря Старк плува, плува, плува, 4 епизода. Дехидратира се, пие си урината, разболява се от скорбут. Зрителят очаква някаква развръзка епична, но накрая корабът на Аря пада от края на света, защото там не е планета, а плоско.

3. При Бран са доведени футболистите на Черно море, за да каже дали са продали мачовете. Той първо вика - не, но после тимаджиите му казват да рече да, за да не се налага да го разчекнат от разследвания с дронове по Нова телевизия от БГ он въздух.

4. Тирион прави телевизия, влага се половината държавен ресурс, обявява, че е за стабилност, пропаганда и разкош. Никой не гледа телевизията. Прибягва до пускане на старите сезони на Игра на трони, дето хората им се кефеха

5. Норвегия събира дечицата в Кралски чертог под предлог, че в тая руина няма как да се живее нормално детство. Превръщат дребчовците в Ренли Баратеоновци,

6. Сивият Червей и Неопетнените започват да организират семинари, уебинари, уикендни уъркшопи и всякакви такива активизми, любими на евнусите.
7. Съживяват за 5 минути героя на Захари Бахаров, за да вдигнат за 3 епизода гледанията от Замунда в България, на които HBO толкова разчита.

8. Динко от Ямбол е разкекерчил Дрогон и се чуди на чеверме ли да го разопли или за скрап. Вътрешната борба на един великан.

9. Планината се оказва жив, но идва братовчед му Дюната и го зарива с бетон.

10. Санса вече няма какво да я кара да се радва в живота и си пуска домашно порно в Интернет и почва музикална кариера.

Кое липсва?

Избери отговор!
Край