10 Не!Ща, които сигурно ще се случат в последния Гейматронс

May 17, 2019     zhelyo     11820
Остава един епизод. Всички са разочаровани, някой измряха, а много строителни предприемачи вече избират долнопробни евтини материали и саката работна ръка, за да възстановяват Кралски чертог. Ето какво ще се случи в понеделник. 

Внимание - може би спойлери. (ако познаем)

1. Джейми Ланистър е оживял под камъните благодарение на желязната си ръка. Изпод камъните го измъква Бриен, но тя не му връзва пак и му вика да си се замозадоволява с очукания и смачкан чугунен крайник.
2. Пост във фейсбук, събрал 31 милиарда лайка (1 like = 1 USD) и сръчни японски доброволци ще са възстановили Кралски чертог за един ден, а Денерис ще е пратила дракона си на чеверме.

3. Аря след толкова убийства получава обвинение от НАП за укриване на ДДС, взимат ѝ коня, не стига да посее смърт никъде, дели килия с Баневи и Ветко.

4. UEFA настоява от следващия сезон да се въведе VAR, защото има запис как камбаните почнаха да бият, преди тая да опожари всичко, деби глухата кукувица.

5. Джон Сняг е заразил Денерис със сифилис, хванат от рижавата дивачка преди няколко сезона и двамата внезапно умират, без сценаристите да ни зарадват с развитие на отношенията им.

6. Бран ще се всели в тялото на братовчед си Снежанко и ще го принуди да си бие сам шамари, но после ще полюбопитства и какво има из гащите.
7. Сам Тарли печели Стани богат, като Михаил Билалов цял епизод не може да е пренебрежителен спрямо него, щото много е чел и е убил бродник.

8. Санса ще се ожени в предаването Женени от пръв поглед, защото ѝ е доскучало и иска да изживее още една от онези връзки, дето са я направили доминатрицата, която е днес.

9. На железния трон сяда Тирион, след като през целия епизод опитва да се покатери със стълба, въже, хеликоптер и накрая си слага книгите на Джордж Р. Р. Мартин, така че поне да се ползват за нещо в тоя филм.

10. Човек, пуснал спойлери във фейсбук прекалено рано, бива застрелян от комшия, възползвал се от закона за самоотбрана. Бойко Борисов взима оставка на министър, пуснал спойлер.

Така ли ще стане?

Избери отговор!
Край