10 задачи, които първи да бъдат поставени на новия суперкомпютър

Jun 27, 2019     zhelyo     8718
България разчиства ударно едно бюро, на което да настани новия си суперкомпютър. Тепърва има да решим дали ще пушим на него, което неминуемо ще доведе до разтопена от фасове клавиатура, но едно е сигурно - има няколко неща, които трябва да му зададем да свърши бързо. 

Ето кои:

1. Да изчисли на коя точно дата е създадена най-старата страна - България. Хубаво е да си знаем зодията, за да четем националния си хороскоп.
2. Да обясни по научен начин министъра на правосъдието Данаил Кирилов. Как се е пръкнал, как оцелява, какво е рационалното обяснение за наличието му изобщо.

3. Да измисли някакъв по-интересен пасианс за държавната ни администрация. Че им е скучно, а нямат какво да правят на работа хората.

4. Да пише "zdr, ko pr" автоматично на всички жени, които бихме оценили над 8. Щото как ще е нашенски компютър, ако не загражда.

5. Да дръпне 9 сезон на Игра на тронове. Не може да не съществува. Просто не може да свърши току-така тая епическа фантастическа сага.

6. Да пресъздаде дюните по морето във виртуална среда. Да си ги имаме за спомен.
7. Да създаде повече бебета в България. Суперкомпютърът трябва да разреши демографският проблем и да направи повече бебета, но не от типа, дето се отглеждат в гета и канавки, ами в стабилни и изрядни семейства.

8. Да изобрети тактика, с която да се класира националният ни отбор на голямо първенство. По футбол, не по информатика, разбира се.

9. Да пуска танк в живия живот. Все едно да симулира GTA, само че в реалността и всички да можем да се правим безсмъртни.

10. Да създаде изкуствен интелект, който да управлява България. Дори да има бъгове, поне няма да е зависимо от някакви олигарси, хора с флашки и записи и т.н.

Може ли суперкомпютърът най-после да почне да дава точни проценти на тия анкети?

Избери отговор!
Край