10 Не!Ща, които да подарим за Коледа на приемливите хора около нас

Dec 10, 2021     zhelyo     10844
Напрягащият празничен сезон се задава с пълна пара и предстоят социализации, издевателства над черен дроб и стомах, а също така и симулации на щедрост.

Със сигурност ще ви се наложи да подарявате неща, като ненужните си миналогодишни подаръци ще раздадете на хората, на които трябва да се отчетете по протокол. Но сигурно имате около себе си и по някой друг човек, който заслужава нещо по-така и не бихте искали да сте тотални мърди. За жалост, китайските сайтове с тарикатски джиджафки на приемливи цени няма как да доставят преди Банго Васил, така че нашите съвети ще са съобразени с локалните възможности на българския читател:

1. Пари. Някои ще рекат, че това е мързеливо и ще изръсят тъпото "поне ваучер за нещо да беше взел", но реално парите са ваучер за всичко. Ваучерът е най-малоумното нещо за подаряване, освен ако не е откраднат.
2. Имот. Единственото по-хубаво от пари, особено при очакваната инфлация. На второ място е, защото не всеки има къщи, вили, апартаменти и вестникарски редакции за раздаване, но в нашата страна има бая имотни хора и го пишем това, за да ви подсетим. А и ако не ползвате имота си, се набутвате с данъци и такси, та го припишете на някой ОК човек.

3. Манерка. Ясно е за хората, които пият алкохол, че ще е супер да си носят малко количество еликсир, за да се чувстват като Астерикс и Обеликс при някоя трудност в ежедневието. Но дори и тези, непиещи, може да се възползват от това, да си я напълнят с вода, сок или формалдехид, да надигат манерката и да изглеждат като тегави типове, които никой да не закача на работното място, защото ей сега ще извадят револвера си.

4. Кактус. Няма по-голям дар от живота, а кактусът е живо същество. За разлика от повечето живи същества няма претенции, не вдига шум, не плете интриги, не си прави пиърсинг на езика на 14 и не пропушва на 12. Кактус е супер.

5. Хавлия. Полезно нещо е, безспорно. От попиване на мокро, ако е чиста, може да я навлажните и да бухвате тесто под нея, а и помага, ако бутнат Земята за пангалактическа магистрала. Без паника.

6. Поема. Светът се дели на поети и поели. Ако сте от първите и имате дар слово, една персонализирана стиска лирика може да бъде супер подарък. И ако някой ви упрекне, че не сте се изръсили, винаги може да отговорите, че едни Бог дарява с пари, а други ги обича истински с умението да римуват "лимон, чесън, джинджифил" с "мерси, че нявга си се родил".
7. Майонеза. Всички знаем, че майонезата е чудесен кондимент, но може да си е основно ястие, десерт, смазка, маска за коса, интимен лубрикант. Не се разваля дълго време, също както истинското приятелство. Все пак подберете по-премиална марка в бурканче и по възможност с истински яйца, за да покажете по-така отношение.

8. Министерски пост. Тука е нож с две тъпи остриета малко положението. Но нож с две тъпи остриета е идеален да си намаже мазнинка на филийката човек. А и ако уредите някого министър, няма да е просто подарък, а ще ви дължи услуги. Много услуги.

9. "Съвременна българска митология". Роман, в който има умерени бустерни дози история, приказност, алкохол, насилие, безсилие, философия и пътешествия. Също така - страхотна криптовалутна пирамида. Превърнете празничното акане на любим човек в по-весело приключение и си спечелете имидж на носител на готиното в живота на близките си.

10. Съвет. Ожени се, ваксинирай се, инвестирай в биткойн, не работи толкова много, защото стресът ще те поболее. Един съвет може да спаси живот, да повиши качеството на съществуването и да донесе щастие, не го подценявайте, особено ако никоя друга идея не ви хареса или не ви е по джоба.

Ще подарявате ли подаръци?

Избери отговор!
Край