Василев и Петков обявиха, че в новата им партия няма да има хора, а само AI

Sep 1, 2021     zhelyo     64107
НОВ ДЕСЕН ПРОЕКТ - Новият десен проект за 2021 ще бъде създаден от служебните министри Асен Василев и Кирил Петков.

Слуховете за това витаят в публичното пространство от месец, но потвърждението бе дадено от двамата, като поясниха, че политическата формация наистина ще предложи алтернатива на досегашните разочарования от партиен тип.

"Ние с Асен сме само авторите, но дори няма да сме лидери на тази организация. Просто знаем, че единственият перманентен фактор в корупцията е човешкият фактор. И не искаме в тази платформа той да присъства на друго ниво, освен на това да бъде инициатор" - сподели Кирил Петков.
Василев поясни, че всички решения ще се предлагат и гласуват от разновидности на изкуствен интелект, така че да се избегне евентуален междуличностен конфликт, внезапна жажда за власт, постове и най-вече това някой да бъде "пробит" чрез подкуп или изнудване от лоши външни сили.

"AI е бъдещето в много поприща по света. И ние от Харвард знаем, че нашият проект не трябва да включва дори нас, защото просто изкуственият интелект е по-добър, прецизен, безгрешен и некорумпируем" - обявиха двамата, докато учеха прахосмукачка-робот кое е килим, за да не го минава, ако му е сложен миещият моп.

Според социолози и политолози първата партия без хора у нас ще спечели симпатиите на всички, тъй като в нея няма как да е пълно с маскари, а бъговете се оправят с обикновен ъпдейт.

Ще гласувате ли за нея формация?

Избери отговор!
Край